Βρεφονηπιακός Σταθμός Καμποχώρων

Βρεφονηπιακός Σταθμός Καμποχώρων

Ο «Βρεφονηπιακός Σταθμός Καμποχώρων» ξεκίνησε τη λειτουργία του ως «Παιδικός Σταθμός Καμποχώρων» το 1994. Στεγαζόταν στο χώρο του πρώην Δημαρχείου Καμποχώρων στο Χαλκειός έως το 2003, όπου μεταστεγάστηκε στο πρώην   Δημοτικό Σχολείο Βερβεράτου στο ομώνυμο  χωριό.

Από τότε έως και σήμερα στεγάζεται στον ίδιο χώρο αλλά λόγω της μεγάλης αύξησης στη ζήτησή του ,προγραμματίζεται η μεταστέγαση του στο πρώην Δημοτικό Σχολείο Χαλκειούς όταν αυτός ο χώρος θα είναι έτοιμος να μας υποδεχθεί.

Κατά το σχ. έτος 2017-2018 φιλοξενούνται 33  παιδιά  λειτουργώντας 3 τμήματα,  1 βρεφικό και 2 παιδικά. Το εκπαιδευτικό προσωπικό μαζί με το βοηθητικό (τα όποια κατέβαλλαν κάθε δυνατή προσπάθεια),  σε συνεργασία με την προϊσταμένη του  Ν. Π. και τους γονείς κατάφεραν  παρά τις δυσκολίες του χώρου να προσφέρουν μια ξεχωριστή εμπειρία στα παιδιά σηματοδοτώντας μια   μοναδική περίοδο ξενοιασιάς, δημιουργικού παιχνιδιού, καλλιέργειας πολλαπλών δεξιοτήτων, κοινωνικής και συναισθηματικής ανάπτυξης με απώτερο στόχο την ευτυχία και την ολόπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητάς τους.

Στοιχεία Επικοινωνίας
  • Έναρξη Λειτουργίας: 1994
  • Διεύθυνση: Βερβεράτο, Χίος
  • Τηλ:  +30 22710-77375
  • Fax: –
  • e-mail: Kambochora_np@chios.gov.gr